Posts

Imbas Kembali..

Hello, Hye, Assalamualaikum :)
Awkward pula rasanya bila da lama sangat tak meng-update :D
Hmm few days to go SGS :/ Skarang baru rasa ada perdebatan kata hati sikit :D
"Eh, betul ke aku da nak masuk asrama ni? Macam tak awal sangat ke? Boleh ke? :/"
"Takkanla kau nak tolak tawaran lagi skali? Dulu STF now SGS. 2 kali kau dapat sampul dr KPM tu. Orang lain tade tau! Kau tak masuk sana pun kau duduk rumah sorang juga -.-"

Abah, Mak as usual macam masa Na terima tawaran STF dulu start la buat perang dingin sampai la Na tolak tawaran tu skarang ni buat lagi skali tapi mungkin sebab diorang nampak Na bersungguh juga so time-ii nak dekat pergi ni la baru semua back to normal :)
And time-ii ni juga la semua memory nak kembali. Logic tak? -.-
SAYANG SANGAT dengan Perling ni! :D
Seriously, I thought it was just a dream.

Pagi haritu, Na tengah mamai baru bangun tidur tiba-ii dengar satu lagu yg jadi lagu favorite 2012 Na
One Thing by One Direction :D
As manusia normal yg a…

Pahang Darul Makmur

Image
Hello, Hye, Assalamualaikum :) Miss Na back! (Ceh, maklumla dah cuti sekolah kan. So banyak la masa nak meng-update blog ni, kalau tak hampeh..) Anyway kalau tengok tajuk tu macam sengaja nak menggembar-gemburkan Pahang Juara Piala Watsons amende entah nama penuh Piala tu but actually just coincidence kay.. Na pergi sana right before the perlawanan in Shah Alam tu berlangsung.. Actually tak planning pun short holiday ni cause my dad is a VERY BUSY man -.- Sometimes nak bawa Abah pergi holiday susahnya macam nak bawa CEO syarikat besar. Kena tengok schedule dia dulu free ke tak time tu then baru boleh buat appointment al maklum la Abah seorang tourist guide so schedule sangat packed, kesian Abah..
So pagi Jumaat (1 Nov 2013) tu Abah pesan dengan Akak suruh ambil cuti hari Sabtu because my Sis usually off work on weekdays, katanya nak pergi holiday so kami follow je ah.. Mula-ii planning Na nak ke Penang tapi kata Abah tak sempat and tak best sebab Abah free just for two days Sat and S…